Wie is Abin

Vind de baan die bij je past

Maak kennis met Abin Groep

Bij de Abin-groep werken 130 scherpzinnige professionals met hart en ziel aan het beste resultaat voor onze klanten. Vanuit onze kantoren in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk zijn wij werkzaam in de regio’s Leiden, Den Haag en Amsterdam. Wij bieden hoogwaardige diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit, juridische advisering, salarisadministratie en financieel interim-management aan bedrijven en non-profitorganisaties. Door onze kennis en ervaring zijn wij dé sparringpartner en adviseur voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, continuïteit en specifieke branchekennis. Abin behoort tot de top 50 accountantskantoren van Nederland.

 

Accountancy

Van schoenendoos tot cloud

Van schoenendoos tot Cloud

Het goed regelen van uw financiën is uitermate belangrijk voor de ondernemer. Abin levert alle accountancy-diensten die de ondernemer nodig heeft. Van analyse en advies tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om het verzorgen van een eenvoudige financiële administratie (zelfs bewaard in een oude schoenendoos), het maken van jaarrekeningen of het adviseren bij complexe financiële en juridische constructies. Onze accountants denken met de ondernemer mee.

Als de ondernemer de financiële administratie liever (deels) zelf doet, dan kan men bij ons ook voor online boekhouden kiezen. Een handige manier om de financiële administratie te doen. Samen met de accountant van Abin heeft de ondernemer inzicht in de financiën. Op elk moment van de dag en wanneer het de ondernemer uitkomt.

Werk én privé in balans

Frank zit bij Abin helemaal op zijn plek en noemt zijn werkomgeving ideaal.
Leuke collega’s, veel flexibiliteit en een divers klantenpakket; veel mkb, wat mij erg ligt. Niks is hetzelfde en dat bevalt mij goed.’
Frank de Groot
relatiemanager

Abin groep

Bij Abin zijn we zelf ook ondernemers. Wij weten dus wat u drijft, en waar u op moet letten. We willen de problemen waar u tegenaan loopt graag samen met u oplossen. Op een praktische manier én tegen aantrekkelijke prijzen. Daarbij hebben we integriteit, specialisme, deskundigheid en jarenlange ervaring hoog in het vaandel staan. U wilt graag weten hoe u er nu financieel voorstaat, maar u wilt ook weten wat de toekomst op financieel gebied voor u in petto heeft. Bij Abin kijken we vooruit met onze dienstverlening. Op die manier kunt u, indien nodig, op tijd bijsturen.

Abin Godthelp accountants en adviseurs

Abin Godthelp specialiseert zich in toegankelijke, betaalbare financiële dienstverlening op maat. Wij geven je inzicht in de toekomst van je onderneming en beantwoorden alle fiscale en juridische vragen die daarmee samengaan. Ook bieden wij schaalbare administratieve ondersteuning. Ons systeem helpt je om eenvoudiger en efficiënter met jouw administratie om te gaan, zodat je meer vrijheid hebt om je te concentreren op het succes van je bedrijf.

Wij voegen zekerheid toe aan financiële overzichten

AuditZ

Als onderdeel van de Abin groep houdt AuditZ zich bezig met Assurancewerkzaamheden. Dit houdt in dat medewerkers van AuditZ controles uitvoeren op jaarrekeningen voor organisaties die vanwege de omvang daar wettelijk toe verplicht zijn of omdat zij op vrijwillige basis een controle willen laten uitvoeren. Een controle – met de daarbij af te geven accountantsverklaring – verstrekt een hoge mate van zekerheid over de financiële cijfers in een jaarrekening.

Open sollicitatie

Hoewel we niet altijd een vacature hebben, willen wij wel graag kennis maken met mogelijke nieuwe collega’s. Ben jij nieuwsgierig, scherp, ondernemend en wil je jezelf volledig inzetten voor onze cliënten?

Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie. Vul onderstaande gegevens in, voeg daarbij jouw cv toe en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie met elkaar!

Voor- en achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Motivatie *
Upload hier jouw CV *
Maximum file size: 256 MB